Leksand förlänger med trotjänaren

0
622
Foto: Bildbyrån

Leksands IF meddelade under tisdagen att man förlängt kontraktet med trotjänaren, Jon Knuts, och det nya kontraktet gäller över den kommande säsongen.
– Jag känner mig jätterevanschsugen och vill att säsongen ska dra igång så fort som möjligt, säger Jon Knuts i ett pressmeddelande.

Igår gjorde man klart med Mattias Ritola för den kommande säsongen. Idag kommer fler sportsliga nyheter för Leksandsfansen. Klubben aviserade under eftermiddagen att man förlängt kontraktet med trotjänaren Jon Knuts, och det nya kontraktet gäller över den kommande säsongen.

”Vi har haft en bra dialog”

Sportchefen, Mikael Karlberg är nöjd över att man kommit fram till en lösning efter att ha utvärderat säsongen tillsammans med forwarden.
– Vi har haft en bra dialog med Jon om framtiden, och har utvärderat säsongen tillsammans. Tillsammans med tränarna känner vi att det här kommer att bli riktigt bra, och Jon vet precis vad som förväntas av Leksands IF den kommande säsongen, säger han.

”Jag känner mig jätterevanschsugen”

Knuts, själv ser fram emot säsongen och dess utmaningar och hoppas att man tar återtåget till SHL direkt.
– Jag känner mig jätterevanschsugen och vill att säsongen ska dra igång så fort som möjligt. Jag har fått ett väldigt bra intryck av vår nya tränare Markus Åkerblom, och det känns inspirerande att få vara med och göra lite av en omstart med honom. Det känns att vi har något bra på gång, på både kort och lång sikt, och för mig finns inget annat än att vi ska tillbaka till SHL, säger han.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

sjutton − elva =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.