LEKSAND: Fansen drömmer om julklapp – utser GM till Tjomten

Leksand sladdar i botten av SHL, fansen drömmer om en julklapp och har utsett general managern till Tjomten. Kommer GM Johansson med paket i jul?

Leksands-fansen drömmer om en julklapp. För att få till en rejäl julklapp utser de klubbens general manager Thomas ”Tjomme” Johansson till Tjomten. Samtidigt startar supporterföreningen Leksand Superstars en swishkampanj för att delfinansiera ett eventuellt nyförvärv. Ett initiativ som hyllar av Thomas Johansson.

– Tycker det är fantastiskt med deras engagemang och vilja att hjälpa sitt lag. Jag önskar alla en riktigt god jul, säger Thomas Johansson general manager i Leksand till Hockeybladet.

Lyckats tidigare

Leksand Superstars har lyckats med att dra in pengar till klubben och nyförvärv tidigare.

”För er som minns så hade vi i Leksand Superstars en framgångsrik kampanj kallad ”Drömliraren” för några år sedan, där vi samlade in medel för att ekonomiskt kunna stötta Leksands IF med viktiga nyförvärv och kontraktsförlängningar. Nu ska vi köra en julvariant på Drömliraren genom en swishbomb med start NU och fram till julafton”, skriver Leksand Superstars på sin hemsida.

Kampanjen är i full gång och pågår till och med Julafton. För den som vill vara med och bidra ska swisha valfri summa till 123 123 72 13 och skriva ”Julklappen” som kommentar.

Sitter lugnt i båten?

Det ryktas att målvakten Jhonas Enroth ska vara nära klubben. Bland annat twittrar Leksandsprofilen Martin Söderek att han ska vara klar, men att inget är signerat än.

Skulle det vara så att det inte kommer något nyförvärv till Leksand under den närmaste tiden kommer pengarna att öronmärkas.

”Om Leksands IF lyckas landa en kanonspelare inom kort kommer dessa pengar oavkortat att gå till att stötta den signeringen. Om det skulle visa sig att Tjomme och LIF sitter lugna i båten så kommer vi att öronmärka dessa pengar, och styrelsen i Leksand Superstars väljer sedan ett senare tillfälle att hjälpa LIF på ett lämpligt sätt”, skriver Leksand Superstars.

Kommer Tjomten med några paket till jul?
– Kan tyvärr inte kommentera något i frågan, avslutar Johansson.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × tre =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN