KLART: Djurgårdsprofilen tar över Leksand

Den föredetta Djurgårdsprofilen Thomas Johansson blir ny General Manager i Leksand, meddelade klubben på sin webbplats under onsdagskvällen.

Thomas Johansson blir General Manager i Leksand, Johansson var mellan 2015 och 2018 teknisk sportchef i Djurgården, men har också varit expert hos bland annat CMore.

Stötta upp med tankar och idéer”

– Jag vill, och ska, vara med att stötta upp med tankar och idéer om organisationen och om spelet och är glad över att få den möjligheten. Historiken som föreningen har, och det starka stödet som finns för föreningen runtom hela landet, gör att uppdraget känns än mer spännande och tillsammans ska vi bygga något bra in i framtiden, säger Johansson till klubbens hemsida.

Nöjd med rekryteringen

Klubbens ordförande Åke Norström är nöjd med rekryteringen och anser att Thomas Johansson är rätt person att styra upp klubben och ge den en plan för hela verksamheten.

– Leksands IF vill bygga en långsiktig plan för vår sportsliga verksamhet från U16 upp till representationslagen i form av våra dam- och herrlag, och rekryteringen av Thomas Johansson är en del i detta. Leksands IF ska ha ett bra spelsystem och ett väl fungerande sätt att ta hand om våra talanger. Vi ska tillsammans med Thomas göra ett riktigt avstamp och skapa en plan som inte bara gäller år för år, utan även över tid. Vi har varit duktiga på att ta fram talanger från juniorleden, och den vägen måste vi fortsätta på. Thomas kommer att tillföra nya sätt att se på hockeyn och föreningen med sina erfarenheter som han tar med sig in i sin nya roll, och han kommer att bli viktig genom sammanhållningen i ledarstaberna för våra olika lag, säger han till klubbens hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN