HYLLNINGEN: Se artisternas hyllning till Tobias Forsberg

Efter Tobias Forsbergs skada i december har hela Hockeysverige enats och visat sitt stöd genom flertalet olika aktioner och insamlingar. Nu har bandet Stiko & Moraeus släppt en låt tillägnad Forsberg och hans flickvän Filippa.

Under matchen mellan Leksand och Almtuna i december skadades Tobias Forsberg allvarligt efter att ha kolliderat med sargen. Efter fem månader på sjukhus lämnade Forsberg sjukhuset och tillsammans har klubbar och fans runt om i Sverige visat ett enormt stöd till Tobias genom banderoller och donationer till hans insamlingsstiftelse. Nu har bandet Stiko och Moraeus släppt en låt som är tillägnad Tobias Forsberg och hans flickvän Filippa.

Låten Solen i mitt liv är skriven av Stiko Per Larsson och framförs av bandet Stiko & Moraeus som består av Leksandssupportrarna Stiko Per Larsson, Kalle Moraeus och Johan Moraeus.

– Primärt handlar det om att samla in pengar till Tobias insamlingsstiftelse, via CD-skivor och streams på Spotify. Alla intäkter från låten går till insamlingsstiftelsen, säger Stiko Per Larsson till Hockeysverige.se.

Se musikvideon i spelaren nedan.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN