FÖRSENAT: Flygstrul hindrar Leksand

0
318
FÖRSENAT: Flygstrul stoppar Leksand
Foto: Bildbyrån
Kvällens match mellan bottenlaget Leksand och de regerande mästarna Frölunda har stött på förhinder, detta bekräftar Frölunda på sin twitter.

Kvällens match mellan Leksand och Frölunda har stött på oväntade förhinder. Planet som skulle ta bortalaget till Göteborg har stött på flygstrul och hindrar Leksand från att hinna till matchstart.

Flygstrul hindrar Leksand

Väderproblem stoppar Leksandspelarna att ta sig till Göteborg i tid. Hemmalaget kunde tidigare idag bekräfta på sin twittersida att matchen beräknas starta som tidigast 19.30. Där med finns det en möjlighet att mötet mellan de regerande mästarna och bottenlaget fördröjs ytterligare. Leksand, som lyckades knipa sin första vinst efter en lång tid av raka förluster, ställs ikväll mot det tuffa motståndet som är Frölunda.

Leksands flygplan till Göteborg är försenat på grund av vädret och matchen beräknas starta tidigast 19.30. pic.twitter.com/HYgb4O7LIA

— Frölunda Indians (@frolunda_hc) February 25, 2020

SHL-premiären försenad 

Flygstrul har tidigare inneburit problematik för lagen i SHL. Inför premiären av SHL i höstas var det Malmö som skulle resa upp till Leksand för match. Under Leksands marsch blossade kreativiteten upp bland supportrarna. En dänga från ett gammalt disneyprogram fick fansen att sjunga högt. Kanske låter det liknande i Frölundas läger inför kvällens möte mot bottenlaget?

Uppdatering: Leksands plan landade på Landvetter 17:34, 1,5 timme tills matchstart.

https://www.instagram.com/p/B2eNcvvjqiD/?utm_source=ig_web_copy_link

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

ett × fem =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.