Släkten är värst – Kovacs matchhjälte mot Luleå

I förra veckan tillhörde han Luleå, idag blev Robin Kovacs matchhjälte mot Luleå. Låg bakom vändningen med en snygg assist.

Släkten är värst och det uttrycket gäller verkligen en kväll som denna. Örebros nyförvärv Robin Kovacs blev stor matchhjälte mot sin gamla klubb. Örebro stod för en stark vändning från 0-2 till seger med 3-2. En av segerorganisatörerna blev, Robin Kovacs, som efter en trög start presenterade sig ordentligt för hemmapubliken.

Grym assist

Vid ställningen 1-2 och powerplay för Örebro får forwarden pucken och levererar en passning genom hela Luleås försvar. Passningen når fram till Shane Harper som bara har att lägga in pucken i öppet mål.

Vid Örebros ledningsmål till 3-2 håller sig nyförvärv framme med ytterligare en assist i powerplay. Denna gång går passningen till Mathias Bromé, som snyggt spelar fram målgöraren Ryan Stoa. Matchen är vänd och Robin Kovacs är en av kvällens hjältar i Örebro.

Efter en skakig första period och en andra period med något mindre speltid, var det den förre Luleåspelaren som fick sista ordet.