SHL: Gör mål i sin hemmadebut

Blott 17 år gammal så spelar han sin hemmadebut i kväll för Luleå mot Malmö. Det tog endast 2:50 innan Noel Gunler gjorde sitt första mål i SHL.

Den egna produkten Noel Gunler som öst in poäng i SuperElit fick chansen i A-Laget borta mot Frölunda i förra omgången, då blev det seger med 5-1. Nu fick han chansen på hemmaplan i Coop Norrbotten Arena och gjorde inga misstag. I matchens första powerplay så rakade han in en retur från Jack Connolly. Några minuter senare så gjorde Luleå även 2-0. Denna gång var det Connolly som gjorde målet och Gunler som passade fram.

En drömdebut

När Cmore träffar sjuttonåringen så är han tagen av allt men får ändå ur sig att det inte är nån snack om saken att det är en drömdebut på hemmaplan. – Vi spelar bra i den första perioden och gör tre mål sedan stänger vi ner dom bra, säger Noel till Cmore efter matchen.

Matchen vanns av Luleå med 3-1.