Luleå skriver kontrakt med 17-åring

Luleå skriver kontrakt med forward född 2001. Noel Gunler har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig till och med säsongen 2020/2021, meddelar klubben på sin webbplats.

Noel Gunler och Luleå har kommit överens om ett kontrakt, meddelar klubben på sin hemsida. Den 17-årige forwardens kontrakt gäller till och med säsongen 2020/2021. Den 17-årige forwarden har under säsongen bokförts för 10 SHL-matcher och 26 J20-matcher med Luleå.

Gunler har tidigare spelat i Luleås U16 och U18 och har spelat TV-pucken två gånger där han representerade Norrbotten. Luleås General Manager, Stefan Nilsson, är nöjd med att skrivit kontrakt med unga forwarden.

– Det känns jättekul att vi nu kontrakterat ännu en spelare från egna led – en spelare med Brooklyn Tigers som moderförening – med spetskvaliteter i mål- och poängproduktion. Noel har haft en fantastisk första del av säsongen med vårat J20-lag och har gjort bra insatser i SHL när han varit uppkallad. En spelare med framtiden för sig, säger Nilsson till Luleås hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN