LULEÅ: ”Forsberg mår efter omständigheterna bra”

Med lite mindre än sex minuter kvar av den tredje perioden uppe i Luleå så är Johan Forsberg, Luleå tvungen att utgå från matchen på grund av misstänkt hjärnskakning.

Klockan tickade upp till 14:03 när Luleås Johan Forsberg hakar i Frölundas Kristoffer Gunnarsson och flyger handlöst in i sargen. Smällen träffar huvudet och Forsberg utgår från matchen efter en snabb kontroll i båset.

Han är på benen igen

Även Gunnarsson blir liggandes på isen men kan fullfölja matchen som Frölunda vinner med 2-3 efter två mål av Pathrik Westerholm och en storspelade målvakt i Johan Gustafsson. Forsberg kom dock inte tillbaka mer i matchen och på sms svarar Luleås mediaansvarig Robert Hedlund: – Forsberg är på benen igen efter smällen och mår efter omständigheterna ok.