Cehlin utsatt för ny tackling: ”Då är det lätt att vara en och sextio och jävligt kaxig”

Patrick Cehlin missade stora delar av förra säsongen på grund av en hjärnskakning. Nu riskerar han att bli borta igen. Under gårdagens match mellan Luleå och Björklöven tacklades han bryskt in i sargen och fick ledas av från isen.

Det återstod inte mycket av matchen när händelsen inträffade. Björklövens kortväxte amerikan Austin Farley tacklade bryskt Patrick Cehlin och 26-åringen blev liggande på isen en lång stund innan han sedermera fick ledas av isen.

”Han vet att han inte kommer möta oss igen”

Efter matchen var ilskan mot Austin Farley minst sagt påtaglig hos Luleåspelarna.
– Cehlin har sett så bra ut och är en viktig del i laget. Men han (Farley) vet att han inte kommer möta oss igen. Då är det lätt att vara en och sextio och jävligt kaxig. Men någonstans måste det finnas en gräns. Han måste ha ett stopp i själv. Klart man blir arg.

”Jag har inga uppgifter om hur det är med honom”

Cehlin som missade stora delar av fjolårets säsong på grund av en hjärnskakning flyttade inför denna säsongen till Luleå efter två säsonger i Rögle. Efter matchen hade huvudtränaren, Thomas Berglund ännu inga uppgifter att ge.
– Jag har inga uppgifter nu om hur det är med honom. Vi får avvakta och se i morgon hur han känner sig, säger tränaren Thomas ”Bulan” Berglund till NSD.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN