Superstjärnan klar för Linköping

Superstjärnan, Jennifer Wakefield, är klar för Linköping, det skriver klubben på sin hemsida. Kontraktet är skrivet på två år.
– Jag tycker att jag har känt mig som mest hemma i Linköping, säger Wakefield.

Linköping hade en tuff säsong och bygger nu för att komma tillbaka till toppen, idag belv superstjärnan, Jennifer Wakefield, klar för klubben. Stjärnan har skrivit på ett tvåårskontrakt.

Världsstjärnan har spelat i Linköping tidigare, mellan 2014/2015 och 2016/2017 spelade hon i klubben och vann SM-guld 2015. Efter det har hon spelat i Luleå, där hon också vann SM-guld, Brynäs och nu senast i Djurgården.

– I bakhuvudet har jag nog alltid haft tanken att vilja återvända till Linköping, men av en eller annan anledning så har det inte funkat förens nu. Jag är väldigt glad över att komma tillbaka och spela med spelare som jag har spelat med tidigare i Linköping, säger Jennifer Wakefield till Linköpings hemsida och fortsätter:

– Jag tycker att jag har känt mig som mest hemma i Linköping, så det var det definitivt en faktor i beslutet att komma tillbaka. Vi hade ett väldigt bra lag under de tre säsonger som jag spelade i Linköping, så min individuella framgång var en produkt av det.

Spelat i herrlag

Under sin tid i Sverige har hon även provat på att spela med herrar, Guts, från Finspång i division 3, Borås i Hockeytvåan och Nybro Flames i division 3 är de herrklubbar hon spelat i Hennes första klubb i Sverige var Piteålaget Munksund-Skuthamn 2013/2014.

Hon har ett VM-guld och ett OS-guld på meritlistan.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN