OLSSON-TRKULJA: ”Det kan bära riktigt långt”

Han är inne på sin andra säsong i Linköping och SHL. Hockeybladet har pratat med Daniel Olsson-Trkulja om hans tankar inför den kommande säsongen.

Efter tre raka säsonger i HockeyAllsvenskan fick Daniel Olsson-Trkulja chansen i SHL och Linköping inför den senaste säsongen. Igår var 27-åringen med när Linköping besegrade Malmö Redhawks med 2-4 i säsongens andra match.

– Tycker vi gör en bra match med tanke på att det är ganska tidigt på säsongen fortfarande. Tycker alla verkligen prioriterar det hårda jobbet och de sakerna som vi snackat om inför matchen, säger Daniel Olsson-Trkulja till Hockeybladet.

Under den senaste säsongen spelade Olsson-Trkulja mycket med Emil Sylvegård som lämnade Linköping för Malmö Redhawks inför säsongen.

– Det var kul att möta honom. Tuff spelare, vi visste att han skulle komma hårt och smälla på mycket men det är alltid roligt att möta gamla polare, säger forwarden om att ställas mot tidigare lagkamraten Emil Sylvegård.

Ser positivt på säsongen

Den senaste säsongen tog slut för Linköping i kvartsfinalen där man besegrades av Djurgården med 4-1 i matcher. Olsson-Trkulja ser positivt på den kommande säsongen och tror att Linköping kan gå långt.

– Det känns bra tycker jag. Vi har en bra grupp och bra lagsammanhållning. Det gäller bara att få bitarna att falla på plats så tror jag att det kan gå riktigt bra. Tycker vi har ett bra lag och tror att det kan bära riktigt långt.

Trots att det bara var säsongens andra match tycker 27-åringen att kroppen känns bra.

– Förvånansvärt bra får jag ändå säga. Klart att det blir jobbigt framförallt i tredje perioden men vi har tränat på bra och hårt nu under den här tiden av året men känner mig hyfsat snabb och pigg så det känns okej, avslutar Olsson-Trkulja.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN