Linköping vill öka på sviten mot Djurgården

Linköping har haft otroligt fina resultat mot Djurgården de senaste säsongerna. Ikväll vill man förlänga sviten när man ställs mot Stockholmarna, som är ett av seriens hetaste lag just nu.

Djurgården är ett av seriens hetaste lag just nu och ligger på en tredjeplats i tabellen. Man har vunnit de senaste fyra av fem matcherna och den enda förlusten kom mot serieledande Färjestad. Linköping har haft det desto tuffare, man har bara vunnit tre av de tio matcher man har spelat och är säkert sugna på att plocka en ny seger mot Djurgården.

Linköping har en fin svit mot Djurgården de senaste åren. Av de 13 senaste mötena har Östgötarna vunnit 11. Ett imponerande facit och en trygghet att gå in med i dagens match. För Djurgårdens del har ungdomskedjan med bröderna Jonathan och Marcus Davidsson tillsammans med Axel Jonsson-Fjällby sett riktigt pigga ut och där måste hemmalaget se upp.

Djurgården måste akta sig för det amerikanska nyförvärvet i LHC, Derek Roy, han har gjort poäng i de senaste fem matcherna. I hemmalaget saknas fortsatt Nick Sörensen samt backen Patrick Mullen. I Djurgårdslägret saknas den knäskadade forwarden, Daniel Brodin, samt backen

LÄS MER: De har SHL:s bästa powerplay

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN