Linköping rustar inför avslutningen – värvar kanadensiskt

Linköping rustar inför avslutningen av säsongen. Nu har klubben förstärkt med en kanadensisk spelare, som redan nu är klar för spel i Cluben.
– I och med den situation som har uppstått i laget på grund av skador så började vi kolla för en ersättare, säger Kim Martin-Hasson.

SDHL går in i slutfasen av säsongen och Linköping rustar inför avslutningen. Nu förstärker sin trupp inför det kommande SM-slutspelet. Den kanadensiska forwarden Brooke Stacey är klar för spel i klubben, meddelar Linköping på sin webbplats.

– I och med den situation som har uppstått i laget på grund av skador så började vi kolla för en ersättare. Vi fastnade för Brooke som har ett bra facit i den amerikanska collegeligan. Och som har erfarenhet av landslagsspel för Kanada. Hon har hållit igång hela vintern i Kanada och vår förhoppning är att hon ska gå för fullt direkt från start, säger Linköpings General Manager Kim Martin-Hasson till klubbens hemsida.

Stacey kommer senast från spel i University of Maine där forwarden under den senaste säsongen bokfördes för 30 poäng på 36 matcher.

I tabellen ligger Linköping på tredje plats inför de två avslutande omgångarna. De har chansen att gå om tabelltvåan Modo i slutspurten.

Igår säkrade Luleå seriesegern för fjärde säsongen i rad i SDHL/Riksserien. Kommer Linköping att kunna rubba suveräna Luleå?

Läs mer om Linköping>>>

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN