Linköping förlänger med centern

Han kom till Linköping inför säsongen. Nu står det klart att centern stannar i klubben till och med säsongen 2020/2021, meddelar klubben på sin webbplats.

Dan Pettersson kom till Linköping inför säsongen och så här långt har det blivit 25 matcher för centern i Linköpingströjan. Nu står det klart att Pettersson förlänger kontraktet med Linköping. Ett kontrakt till och med säsongen 2020/2021 har tecknats, skriver klubben på sin hemsida.

– Vi är mycket nöjda över att knyta till oss Dan för två ytterligare år. Han har anpassat sitt spel till SHL på ett imponerande sätt och vi ser att han kommer att kunna ta ytterligare steg i sin utveckling i vår verksamhet, säger Linköpings General Manager, Fredrik Emvall till klubbens hemsida.

”Varit min målsättning”

Pettersson kom till ”Cluben” efter fyra säsonger i Västervik där han under sin första säsong var med och spelade upp klubben i Hockeyallsvenskan. Den 26-årige centern är hittills nöjd med sin tid i Linköping.

– Det känns givetvis väldigt kul och det har varit min målsättning ända sedan jag skrev på i somras. Vi har haft en bra dialog och vi har en samstämmig syn på framtiden. Jag har blivit väl omhändertagen och har fått en bra roll här i Linköping, säger Pettersson till Linköpings hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN