LHC-SILLY: Publikfavoriten återvänder – skrivit långtidskontrakt

Publikfavoriten Broc Little återvänder till LHC efter en säsong i Schweiz och HC Davos. Linköping meddelar samtidigt att stjärnan har skrivit under ett riktigt långtidskontrakt med Linköping.

Broc Little kommer senast från HC Davos där det blev 36 poäng på 48 spelade matcher. Nu är han klar för en återkomst i Linköping. Han har skrivit på ett riktigt långtidskontrakt på fyra år. Vilket gör att han blir kvar i Linköping fram till säsongen 2021/22. Broc Little har spelat 197 tävlingsmatcher för LHC (SHL, Slutspel och Champions Hockey League) och har på dessa stått för 179 poäng, fördelat på 89 mål och 90 assist.

– Ändå sedan jag lämnade förra året så har jag känt att det har varit möjligt för mig att återvända en dag. Det är en förening som jag bryr mig om och en stad som jag har kommit att älska. Därför känns det kul att berätta för alla LHC-fans att jag kommer tillbaka. Jag har undertecknat ett långtidskontrakt med Linköping och det känns som att komma hem, säger han till klubbens hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN