KLART: NHL-meriterad forward till Linköping

Linköping har spikat sin forwardsuppställning inför kommande säsong. Klubben meddelar nu på sin hemsida att man värvat en NHL-meriterad forward med 146 NHL-matcher på kontot.

Linköping har gjort klart med forwarden James Wright. Wright kommer från Saskatoon i den kanadensiska delstaten Saskatchewan. Låter delstaten bekant så är det platsen där den tragiska olyckan med Humboldt Broncos ägde rum. James Wright har tidigare spelat för Han har under sin karriär representerat Saskatoon Contacts, Vancouver Giants, Tampa Bay Lightning, Norfolk Admirals, San Antonio Rampage, Winnipeg Jets, Bridgeport Sound Tigers, Medvescak Zagreb, Admiral Vladivostok samt Barys Astana.

–Jag känner mig väldigt exalterad, det är det bästa sättet att beskriva det just nu. Jag har hört väldigt många bra saker om ligan och Linköping. Jag känner Joe Whitney sedan tidigare då vi spelade tillsammans i Bridgeport i AHL och jag har spelat med Andrew Gordon och Derek Roy i det kanadensiska landslaget innan OS. Jag ser fram emot att komma till Linköping med min familj som är väldigt exalterad. Vi har redan kollat upp vissa saker om staden och det ser ut att vara en väldigt fin stad. Jag ser också fram emot att komma dit nästa vecka och träffa resten av laget, säger James till Linköpings hemsida.

Sista pusselbiten

Med James Wright i truppen så är det färdig värvat på forwardsidan och klubbens General Manager Fredrik Emwall är nöjd över värvningen.

–I James får vi en väldigt kraftfull center med bra storlek. Precis som Dan Pettersson så kommer James att ge vår forwardsuppställning ytterligare storlek och tyngd. Det är en hårt jobbande spelare som har stora kvalitéer i såväl det offensiva som det defensiva spelet, säger Fredrik Emvall.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN