General managern bekräftar – målvakten lånas ut

0
353
Linköping, Matteus Ward
Foto: Bildbyrån
Tidigare idag avslöjade Kvällsposten att målvakten Matteus Ward lånas ut från Linköping till Mora. Något som nu bekräftas av Linköpings general manager.
– Ja, det är aktuellt absolut, säger Niklas Persson till Hockeybladet.

Målvakten Matteus Ward kan lånas ut till Mora, det bekräftar Linköpings general manager Niklas Persson till Hockeybladet. Kvällsposten var först med avslöjandet om en utlåning till Mora. Ward har spelat nio matcher i J20-superelit för Linköping och ser det ut att bli en helg i Mora för talangen, som därmed kommer att få testa på seniorhockey.

– Ja, det är aktuellt absolut. Men jag vet inte om det är hundra procent klart än. Och det är i så fall som namngiven tredjemålvakt helt enkelt. Det stämmer nog i sådana fall, bekräftar Persson för Hockeybladet.

Kontrakt för helgen

Lånet blir inte långvarigt, utan gäller endast över helgen. Till att börja med i alla fall.

– Det är bara ett kontrakt för helgen. Så det är inga stora grejer. De har problem på målvaktssidan med skador och behöver hjälp helt enkelt över helgen, och det var en bra möjlighet för oss och för Matteus att komma ut och visa upp sig och spela Allsvensk hockey. Och jag hoppas på att han får lite istid får uppe, och gör bra ifrån sig, säger Persson till Hockeybladet. 

Kommentarer

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

åtta − 7 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.