BESKEDET: Klar för SHL mitt i säsongen

Linköping har länge ryktats få ett kärt återseende av en välbehövd spelare. Nu avslöjar Sportexpressen på sin hemsida att klubben och den 32 årige backen gjort klart för ett långtidskontrakt. 

Det är inte lätt att heta Linköping i dagsläget. Laget har inte vunnit en enda match sedan åtta möten tillbaka och ligger med en poängs marginal från jumboplatsen i tabellen. Det var väldigt länge sedan ett sådant skakat Linköping klev in på isen och presenterade sig inför SAAB arena.  Men idag kom beskedet: Han är klar för SHL och ansluter mitt i säsongen, vilket alltså innebär att han kommer bekräftas av Linköping inom de närmsta veckorna, bekräftar Sportexpressen på hemsidan. 

Beskedet – Klar för SHL mitt i säsongen 

I veckan kom Linköpings drömbesked. Den 32 årige backen ska enligt uppgifter ha brutit sitt kontrakt med schweiziska Lausanne och där med öppnat upp för en flytt tillbaka till SHL. Jonas Junland, tidigare assisterande kapten i klubben lämnade laget 2016 för spel i Schweiz och Lausanne där han stod för 26 poäng på 31 matcher säsongen 2018/19. Idag kom ett nytt drömbesked. Sportexpressens podcast ”Sanny och Svensson” avslöjade i dagens avsnitt att Junland kommer återvända hem till klubben redan i vinter och att det endast är en tidsfråga innan Linköping själva väljer att bekräfta värvningen.

Välbehövlig värvning

Den 25 januari, samma dag som Linköping möter tabelltvåan Färjestad, väntas kontraktet med Junland bekräftas från båda parters sida. Förhoppningsvis kan Junland hjälpa till att stabilisera det skakade Linköping och bidra med en viktig defensiv, något som Linköping haft stora problem med framförallt i slutet av perioderna.

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN