Backen blir Linköping trogen

Linköping valde ett innovativt sätt att meddela en kontraktsförlängning idag då man via en livesändning på Facebook presenterade att man förlängt backen Eddie Larssons kontrakt.

Fin utveckling för backen

Eddie Larsson kom till Linköping inför förra säsongen efter tre säsonger i Växjö Lakers. Hans nuvarande kontrakt gällde för denna säsongen också, men man väljer alltså redan nu att förlänga det kontraktet. 26-åringen från Mariestad hade en fin utvecklingskurva förra året då han stod för ett bra backspel överlag och dessutom satte den bästa poängnoteringen i karriären med 14 poäng på 50 matcher.

– Jag har fått en bra start på tiden här och en bra utveckling så när de kom så här tidigt och ville förlänga så försökte vi hitta en lösning så snabbt som möjligt. Det löste sig smidigt, sade backen bland annat under livesändningen på Facebook.

Landslagsdebut förra säsongen

Linköpings general manager Fredrik Emwall är nöjd med förlängningen och kommenterade till Linköpings officiella hemsida:

– Det känns väldigt bra att Eddie stannar i LHC. Han har haft en imponerande utvecklingskurva sedan han kom hit förra säsongen. Vi ser Eddie som en av de spelare vi ska bygga laget kring de kommande åren.

Larsson fick göra landslagsdebut förra säsongen med tre matcher för Tre kronor. Han har startat årets säsong övertygande med tre assist på fyra matcher. Det nya kontraktet med backen sträcker sig över säsongen 19/20.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN