Uppgifter: Karlskronas målkung på väg bort – ryktas till KHL

0
763
Foto: Bildbyrån

Han gjorde flest mål i Karlskrona den gångna säsongen. Nu är han på väg bort. Sportbladet avslöjade under måndagen att Mattias Guter är på väg till KHL, något som bekräftas av agenten.
– Vi förhandlar med en KHL-klubb, säger agenten till Sportbladet.

Karlskrona går mot sin tredje säsong i SHL den kommande säsongen, men kanske man får göra det utan sin storstjärna, Mattias Guter. Enligt uppgifter till Sportbladet kan Karlskronas målkung lämna klubben för att nyttja en KHL-klausul.

Flest fullträffar i Karlskrona

Under debutsäsongen sköt han 19 mål i grundserien, ytterligare fyra mål i kvalet mot AIK, och den gångna säsongen blev det 15 fullträffar och en tredjeplats i den interna poängligan.

Efter totalt 58 poäng på två SHL-säsonger kan Sportbladet avslöja att Guter är på väg till KHL. Något som också bekräftas av forwardens agent.
– Jag kan bekräfta att vi förhandlar med en KHL-klubb. Inget är klart, men vi får se vad som händer, säger 28-åringens agent, Johan Altberg.

Ännu en tung smäll för KHK

Ifall Guter lämnar Blekinge och Karlskrona blir det ännu en tuff smäll för klubben. Sedan tidigare har stjärnan Alexander Bergström tackat ja till spel I KHL. 1

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 − ett =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.