AGENTEN: Honken jagas av flera klubbar

Johan ”Honken” Holmqvists karriär verkar inte vara över än då många klubbar fortfarande är intresserade av målvaktsveteranen. Allra närmast ska krislaget Karlskrona HK vara.
– Det ska vara en spelare som vi vet höjer KHK, säger huvudtränaren Ove Molin.

I dag kan Johan ”Honken” Holmqvist vara tillbaka i hetluften i SHL enligt Blekinge Läns Tidning. Den 39-årige rutinerade målvakten verkar inte ha några tankar på att lägga av. Karlskrona HK ska vara det lag som är närmast en signatur. Ove Molin är dock förtegen ifall han återförenas med sin gamla Brynäsmålvakt.

– Jag har egentligen ingen kommentar alls, det var ganska väntat det svaret. Vi har ett team som jobbar och verkligen försöker få fram nyförvärv till vår trupp, men det ska vara en spelare som vi vet höjer KHK, säger Ove Molin till Blekinge Läns Tidning.

Många klubbar jagar Holmqvist

Johan Holmqvists agent Björn Rockström är precis lika förtegen som Ove Molin gällande Honkens nästa klubbadress.

– Jag kan inte säga något om Karlskrona. Det är många klubbar som är ute efter Honkens signatur säger Björn Rockström till Hockeybladet.

Med tanke på intresset från många klubbar och Holmqvist egen vilja att fortsätta spela hockey, kommer antagligen karriären att bli lite längre för målvaktshjälten. Däremot återstår det att se ifall Holmqvist återförenas med sin gamle Brynäslagkamrat, Ove Molin, och gör comeback i KHK.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN