Ordföranden: ”Jag hoppas att de får en obehaglig överraskning”

På fredag tar Oskarshamn emot AIK i Hockeyallsvenskan och ordföranden i klubben, Johan Franzén, kommer att ställa sig i klacken och sjunga med.
– Min ambition är att kunna kommunicera hjälpligt på lördag, säger han till Hockeybladet.

Ordföranden i IK Oskarshamn tar med sig sin styrelse och personal för att stötta upp lagets fans på ståplats, när de möter AIK på fredag.

– Det handlar om att visa engagemang och att vi hör ihop i föreningen. Att vi blir starka tillsammans. Var och en är vi inte mycket, men när vi krokar arm blir vi riktigt starka, säger Johan Franzén, ordförande i IK Oskarshamn till Hockeybladet.

De offrar mycket

Franzén är full av beundran över hur klubbens fans, Blue Front Support, och deras arbete för att stötta klubben hemma som borta. Att han och styrelsen tillsammans med personal och ledare för ungdomslagen kommer att ställa sig i klacken på fredag är frukten av ett möte med Blue Front Support. Under en lunch som byggde på att klubben och supporterklubben skulle samarbeta mer kläcktes idén.

– Jag kläckte idén på lunchen med ordföranden och vice ordföranden i supporterklubben. Vi jobbar för att skapa bättre arrangemang och mer stämning för varje match. Vi ska bli öppnare mellan klubben och supportrarna och det är viktigt att ha dem med här.

Supportrarna hyllas stort av ordföranden och han ser dem som en viktig del i klubbens framgångar.

– De gör ett fantastiskt jobb match efter match hemma som borta. De offrar mycket för klubben.

Hälsar AIK välkomna

Franzén hoppas på mycket folk på fredag och hälsar AIK och dess supportrar varmt välkomna till Oskarshamn på fredag. Själv en målbild om fredagskvällen.

– Jag hoppas att de får en obehaglig överraskning när jag står där med min blåa vägg på fredag.

Om det skulle bli fullt på ståplats har Franzén planen klar.

– Då får vi ta en bit av sittplats så att alla får plats, säger han med ett leende på läpparna.

Lördagsmorgonen ser han fram mot med skräckblandad förtjusning.

– Min ambition är att kunna kommunicera hjälpligt på lördag. Jag ska sjunga och skrika för allt vad rösten håller och lite till.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN