KLART: Han blir ny sportchef i Oskarshamn

Under tisdagen meddelade Oskarshamn vem som efterträder sportchefen Per Kenttä. Daniel Stolt, senast i Hockeyettan-klubben Vimmerby, kliver in och tar över rollen som sportchef, meddelar Oskarshamn på sin webbplats.

Daniel Stolt blir ny sportchef i Oskarshamn, meddelar klubben på sin hemsida. 34-åringen, som senast kommer från Vimmerby i Hockeyettan, har skrivit på för tre säsonger i den Småländska klubben. De senaste fyra säsongerna har Daniel Stolt varit sportchef i Vimmerby och den senaste säsongen axlade han dessutom rollen som klubbchef.

Daniel Stolt, som efterträder Per Kenttä som de två senaste säsongerna varit sportchef i Oskarshamn, menar att Oskarshamn ska fortsätta på samma väg som tidigare.

– Det är en väldigt bra grund och för oss blir det jätteviktigt att fortsätta bygga på den framgången vi haft under den här säsongen. Vi ska fortsätta med spelsättet, fortsätta med fysträningen och fortsätta att hitta spännande och utvecklingsbara spelare. Stommen som finns kvar vet hur vi spelar och vad vi kräver. Det underlättar alltid, säger Stolt till Oskarshamns hemsida.

”Daniels namn dök upp tidigt i processen”

Oskarshamns sportchef Martin Åkerberg berättar att Daniel Stolt var ett alternativ som diskuterades tidigt.

– Det känns bra att kunna presentera föreningens nya sportchef. Daniels namn dök upp tidigt i processen och har funnits med som ett bra och starkt alternativ hela vägen. För varje samtal har vi kommit närmare varandra, hittat samsyn i de stora och viktiga frågorna och han känns väldigt hungrig på att få bygga vidare på den utveckling och framgång vi haft de senaste säsongerna. Samtidigt har han möjlighet att sätta sin egen prägel på saker och ting, säger Åkerberg till Oskarshamns hemsida.

Samtidigt står det klart att Oskarshamn kommer att anställa en assisterande tränare.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN