KLART: Förlänger med den meriterade backen

Idag kunde SHL-klubben bekräfta att den meriterade backen förlänger sitt kontrakt och stannar i klubben i en säsong till. 

Efter ett gäng skador i höstas tvingades SHL-klubben till att stärka upp backsidan. Den forne HV-backen skrev ett korttidskontrakt och verkar ha levt upp till standarden klubben behövde. Idag kunde det bekräftas att den meriterade backen förlänger med SHL-klubben.

Förlänger med den meriterade backen

Nichlas Torp lånades ut från HC Dalen för spel i Oskarshamn i mitten på oktober. Efter flertalet skador i laget skrev Torp och klubben ett korttidskontrakt för att stärka upp backsidan. Idag kunde Oskarshamn bekräfta på sin hemsida att den meriterade backen stannar i klubben i ytterligare en säsong.

– Jag är skitglad. Detta är precis vad jag ville när jag kom till Oskarshamn i höstas. Jag har trivts bra sedan dag 1, både på och utanför isen. Sedan är det så klart ett plus att få bo och spela i Småland, säger Nichlas Torp.

”Ta nästa steg i SHL” 

Sedan tidigare har Nichlas Torp spelat i klubbar som HV71, Leksand, Malmö och Modo. Torp inledde säsongen i HC Dalen innan han blev utlånad till Oskarshamn, en klubb han alltså blir kvar i en säsong till.

– Det är framför allt att ta nästa steg i SHL. Jag känner att vi har något bra på gång och det ska bli skitkul att få följa med på den resan. Jag har en väldigt god känsla att laget och föreningen klarar av nästa steg. Vi ska etablera oss och det har vi alla förutsättningar för att göra, säger Torp på klubbens hemsida. 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN