JUNIORHOCKEY: Ytterligare tre SHL-juniorer till Hockeyettan

Skellefteå och Oskarshamn lånar ut varsin juniorspelare till Hockeyettan norra. Det är ett led i att Svenska Ishockeyförbundet pausat juniorserierna.

För en stund sedan skrev vi om att Malmö lånar ut två juniorer till Hockeyettan. Nu hakar Skellefteå och Oskarshamn på för att deras juniorer som inte tar plats i SHL ska få spela.

Vännäs lånar in två forwards, Filip Wiberg kommer från Oskarshamn och Kevin Kariander från Skellefteå. Båda spelarna debuterade i gårdagens match mot Teg.

”På grund av risken med Corona och vårt nu uppkomna skadeläge har vi idag breddat truppen med att låna in Filip Wiberg från Oskarshamns J20. Filip har ett förflutet i Björklöven och Karlskrona där han sammanlagt gjort 23 matcher i Hockeyallsvenskan”, skriver tränaren Jesper Jäger på klubbens Facebooksida.

Ytterligare en Skellefteåjunior

SK Lejon i Hockeyettan norra värvar backen Daniel Nyberg från Skellefteå.

– Nu breddar vi backsidan då vi får in Nyberg i truppen. Han är en lokal duktig back, välskolad i Skellefteå AIK. Från att ha varit tunt på backsidan har vi det nu välbeställt och bra konkurrens i truppen. Övergången är klar och Nyberg är spelklar, säger Lars Westermark, sportchef i SK Lejon till klubbens hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN