Oskarshamns Linus Morin, innan skadan, under matchen i HockeyAllsvenskan mellan Oskarshamn och Modo den 20 september 2017 i Oskarshamn. Foto: Bildbyrån
Scandic
Handskadan som Linus Morin dragits med sätter nu punkt för resten av säsongen. 30-åringen har tvingats till operation vilket betyder att han inte kan fortsätta de resterande matcherna.

IK Oskarshamn bekräftar på deras hemsida att säsongen, helt och hållet, är över för den 30-årige backen Linus Morin. Handskadan som han ådrog sig i november har inte läkt under rehabiliteringen. Detta har nu resulterat i att spelaren kommer opereras vilket omöjliggör vidare spel.

– Linus har gjort det väldigt bra de matcherna han har spelat och vi hoppades på att få tillbaka honom. Dessvärre har inte skadan läkt sig själv som den behöver, utan Linus har tillsammans med läkare tagit det nödvändiga beslutet att operera, säger Oskarshamns sportchef Per Kenttä.

Under denna säsong har Linus Morin representerat IK Oskarshamn i HockeyAllsvenskan 14 gånger, han stannar på ett mål och en assist.

IK Oskarshamn parkerar för tillfället på sjunde plats i tabellen. På onsdag väntar bortamatch mot serietvåan Leksands IF. Men då kommer alltså IK Oskarshamn definitivt inte kunna ställa upp med Linus Morin.

 

Kommentarer

Kommentarer