YTTERELL: ”Uppgifterna är tagna ur luften och helt utan sanning”

Under dagen kom uppgifter till MrMadHawk att HV71 ser över möjligheterna att göra sig av med backen Alexander Ytterell. Uppgifterna ska enligt Alexander själv vara helt tagna ur luften och utan sanning. 
-Uppgifterna kom som en chock för både mig och min agent idag efter träningen, säger Alexander Ytterell till Hockeybladet.

Idag kom uppgifter från MrMadHawk att HV71 ser över möjligheten att göra sig av med backen Alexander Ytterell. Uppgifterna kom som en chock för både Ytterell själv och hans agent.

-Agenten ringde mig efter träningen och frågade om det ligger någon sanning i detta. Det kom som en chock för oss båda. Jag har inte en aning om vad han kan ha hört detta någonstans och det finns ingen bakgrund i det heller. Som jag sagt tidigare så är jag nöjd med vad jag presterat i år. Tränare och sportchefer är nöjd med mig och jag ska visa alla att jag ska få spela igen.

Fått stå vid sidan

Alexander har de senaste fyra matcherna fått stå vid sidan. Det är konkurrenssituation om platserna om vem som ska få spela. Kontakten och dialogen mellan tränarna och Alexander har varit bra sen dagen han blev petad och han kämpar sig tillbaka in i truppen.

-Vi har haft ett bra snack sen dagen jag blev petad. Dem har varit rakt på och sagt att dem är nöjda med mig. Men att nu när alla är friska så har jag fått stå vid sidan vilket jag köper. Sen är jag i grund och botten en tilltänkt powerplayspelare och det är det enda jag är missnöjd med, att jag inte fått använda mitt störta hot vilket är mitt skott. Alexander fortsätter:

  • Men samtidigt så är detta inget jag lägger någon större energi på. Jag ska göra allt vad jag kan för att få spela igen och det är där jag lägger min energi. Så jag kommer såklart ta tillvara på tillfället när det kommer. Jag vill bli en bättre hockeyspelare och det kan dem hjälpa mig med.

Taget helt ur luften

Att Alexander skulle vara på väg bort från HV71 stämmer inte alls enligt honom själv. Ryktet är taget helt ur luften och dialogen mellan Alexander och sportcheferna är väldigt bra.

-Uppgifterna som kom ut idag stämmer inte överhuvudtaget. Alexander jobbar sig tillbaka och att han skulle vara på väg härifrån tokdementerar jag, säger Sportchef Johan Hult till Hockeybladet.

Alexander själv om uppgifterna:

-Detta är helt taget ur luften. Jag har inte en aning om var han hört eller fått detta ifrån. Han skriver att han har det enligt säkra källor, vilket är väldigt konstigt. Jag tror ju till att börja med att Davidsson eller Hult hade tagit mig åtsidan idag om det skulle stämma. Sen så tok dementerar Hult både i media och till mig agent att ”han ska ingenstans”. Media styr mycket men. Jag har inte en aning om vad Madhawk har fått detta ifrån. Han får stå för vad han har printat ut men som sagt det finns ingen sanning i det och jag kommer inte röra mig härifrån, avslutar Alexander Ytterell.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN