UPPGIFTER: HV71 nära drömförstärkning

HV71 har blandat och gett under säsongsinledningen av SHL. Sajten Hockeysverige.se var först ut med att San Jose Sharks satt upp Sandberg på Waivers. HV71 som har Sandberg kontrakterad kan nu landa en riktig drömförstärkning och få hem en av sina bumbibjörnar från andra sidan pölen. 

HV71 har blandat och gett under den inledande delen av SHL-säsongen. Nu sägs klubben vara nära en riktig drömförstärkning. Den forne guldhjälten Filip Sandberg har brutit sitt kontrakt med San Jose Sharks. Och nu uppges han vara nära en återkomst i HV71 som äger rättigheterna till Sandberg.

– Jag har inga kommentarer alls, tyvärr, säger Sandbergs agent Peter Nilsson i intervju med aftonbladet.

HV71:s sportchef Johan Hult bekräftade till Jönköpings-Posten att han under dagen varit i kontakt med Filip Sandbergs agent.

– Jag har pratat med hans agent i dag, säger sportchefen Johan Hult efter HV:s förlust mot Linköping.

Har kontrakt med HV71

Filip Sandberg förlängde i februari 2017 sitt kontrakt med HV med ytterligare två år, det innebär att han tillhör Jönköpingsklubben om han återvänder för spel i Europa. Sandberg är uppsatt på unconditional waivers, vilket betyder att han är fri att återvända till Europa om ingen annan plockar över hans kontrakt inom tidsramen. Filip Sandberg var en av HV:s guldhjältar och framstående i den så kallade bumbibjörnskedjan med Mattias Tedenby och Lias Andersson. Sandberg svarade för 14 poäng på 16 slutspelsmatcher innan han valde att testa lyckan i NHL.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN