TÄVLING: Vinn ett signerat exemplar av ”Triumfens Ögonblick”

Nu har du chansen att vinna ett signerat exemplar av boken ”Triumfens Ögonblick”. Det är den andra boken om HV71 som är skriven av Torbjörn Berlstedt, reporter på Jönköpings-Posten.

För att ha chansen att vinna boken, som är signerad av HV71-ikonerna Johan Davidsson, Per Gustafsson och Stefan Örnskog, ska du göra följande:

  1. Du ska gilla Hockeybladets sida på Facebook.
  2. Svara rätt på frågan: Vilket år tog HV71 sitt första SM-Guld?
  3. Dela Hockeybladets inlägg om tävlingen, där taggar du en vän som du tror att vill vinna boken eller ge bort den i julklapp. Gör delningen offentlig, annars kanske vi inte ser ditt inlägg.
  4. Hålla tummarna och vänta till fredag 22 december klockan 12.00, då vi drar vinnaren.

Tankar om boken

”Att vara HV-supporter är en livsstil. Det är ett livslångt äktenskap där skilsmässa inte är ett alternativ. Det är en villkorslös kärlek till ett klubbmärke. Det är en kärlek som letar sig in i skelett, hjärta, hjärna och benmärg ja i varenda liten cell i kroppen. Det är en kärlek som framkallar unika känslor. En kärlek som vissa stunder får dig att gråta och svära i förtvivlan och ilska. Det är en kärlek som inte behöver många timmar för att i hjärtat förlåta ett mindre bra resultat. Det är en kärlek som växer sig starkare efter varje känsloutbrott. Det är en kärlek till ett klubbmärke, inte till spelare, ledare, styrelse eller fysiska personer.

Kärleken till dessa är något annat. Den är stark för att det är personer som gör och har gjort bra saker för den stora kärleken HV71.

Kärleken till individerna i och runt föreningen är på något sätt en tillhörighets kärlek.
Det är endast med människor med samma kärlek som mig själv som jag kan identifiera mig. Det är bara dessa människor som kan känna riktig empati i mina känslor och vice versa.

Den här kärleken kommer ALDRIG NÅGONSIN kunna förklaras för någon utomstående.
Det är en kärlek som innefattar en stor familj med samma känslor som jag har.” – Håkan Fransson

Kort recension av boken

Det räckte med att läsa Torbjörn Berlstedts förord till Triumfens Ögonblick så förstod jag att vi delade samma kärlek. En kärlek som letar sig in i minsta cell i kroppen.

Just kärleken till klubben är den absolut viktigaste egenskapen när man skriver en bok om den samme.

Det är den kärleken som gjort att Triumfens Ögonblick är en genuin bok, skriven till och om Torbjörns livslånga kärlek HV71.

 

Håkan Fransson

Kan du inte vänta, utan du vill ha ditt egna exemplar direkt, läs mer här>>>

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN