Foto: Bildbyrån

Stephan ”Lillis” Lundh klev in i HV71:s tränarstab inför fjolårets säsong och tog tillsammans med den övriga tränarstaben ledde HV71 till SM-guld. Idag meddelade klubben att man förlänger med succétränaren till och med säsongen 18/19.

Stephan ”Lillis” Lundh hämtades in från Pantern efter att ha gjort succé med Malmö-laget i HockeyAllsvenskan. I HV71 fortsatte succén och nu väljer klubben att förlänga med den assisterande tränaren fram till och med säsongen 18/19.

– Jag är stolt över att få vara kvar i Jönköping. Det är en fantastisk klubb i en fantastisk stad med fantastiska fans och jag ser fram emot att jaga nya framgångar, säger Stephan Lundh i ett pressmeddelande.

”Det finns en jättebra kemi mellan tränarna”

I och med det här beslutet innebär det att HV71:s tränartrojka kommar vara intakt de kommande säsongerna. Klubben har sedan tidigare förlängt med huvudtränaren, Johan Lindbom samt den assisterande tränaren, Nicklas Rahm.

– Vi är väldigt glada över att ”Lillis” förlängt sitt kontrakt. Det finns en jättebra kemi mellan tränarna och ”Lillis”, med sin erfarenhet och sitt driv, är ovärderligt för HV71, säger Johan Hult, sportchef i HV71.

Tidigare under karriären har 57-årige Lundh bland annat tränat Djurgården, Malmö och Frölunda i SHL.

Annonser

Kommentarer

Kommentarer