SPORTCHEFEN: ”Ska utvärdera situationen efter matchen imorgon”

En efter en har flera före detta HV-spelare fått det tråkiga beskedet att man blivit nedskickad till AHL. Trots detta så pågår det inga diskussioner med någon av spelarna enligt Johan Hult.
-Nej vi för inga diskussioner med någon av dem och jag hoppas verkligen att de lyckas där borta. 

Spelare som Andreas Borgman, Lawrence Pilut, Erik Brännström Pierre Engvall och David Ullström har alla blivit nedskickade till AHL. Några av dem är närmre NHL än andra där framförallt Borgman och Brännström står och väntar vid dörren till världens bästa liga. Samtidigt går det trögt för HV71 i SHL. Men enligt sportchef Johan Hult pågår det inga diskussioner med någon av spelarna.

-Nej vi för inga diskussioner med någon av dem. Alla åkte över med ambitionen att ta en plats i NHL. Dem befinner sig på sin drömresa och kommer säkerligen kriga i AHL som nu startar. Sen finns det såklart ett intresse från oss som det säkerligen gör hos flera klubbar, då det är väldigt duktiga ishockeyspelare. Men några diskussioner pågår inte.

Ska utvärdera situationen imorgon

Till morgondagens match mot Rögle är David Gustafsson tillbaka i spel efter skada. Med detta så är det bara Martin Thörnberg som står på HV:s skadelista. Andreas Falk som HV71 skrev ett korttidskontrakt med har fått begränsat med speltid sista tiden. Med en vecka kvar på korttidskontraktet ska situationen i HV71 utvärderas efter morgondagens match.

-Andreas kontrakt gäller även över nästa vecka. Efter matchen imorgon så dröjer det lite tills nästa match vi spelar. Då David Gustafson är tillbaka från skada så vi kommer utvärdera situationen efter matchen imorgon, mer än så kan jag inte säga just nu, avslutar Johan Hult.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN