SPORTCHEFEN: Det dröjer något innan stjärnorna är tillbaka

HV71 har fem spelare på skadelistan och för två av stjärnorna dröjer det något innan de är tillbaka i spel. För målvakten Jonas Gunnarsson kan spel mot Malmö vara aktuellt.
– Samtliga är på väg tillbaka, säger Johan Hult till Hockeybladet.

Stjärnorna Nils Andersson och Martin Thörnberg blir borta ett tag till från HV71. Lagkaptenen Thörnberg är inte redo för spel än på ett tag. För Andersson ser det ljusare ut och även om han är på is kommer han inte att spela på ett tag.

– Jag hoppas att han kan spela om en vecka och att det inte dröjer två veckor. Det får ta den tid det tar och även om han är återhämtad från hjärnskakningen, behöver han träna ikapp. Kroppen har missat träning och vi vill inte riskera följdskador, säger Johan Hult sportchef i HV71 till Hockeybladet.

Trio snart spelklara

Målvakten Jonas Gunnarsson är återställd från sin skada och kan spela mot Malmö imorgon. Även Markus Lauridsen och David Gustafsson är på is och ska vara redo förspel inom kort, enligt Hult. HV71:s skadeproblem gjorde att klubben sajnade den förre HV-spelaren Andreas Falk. Forwardens kontrakt går ut den 11 oktober och kan komma att förlängas.

– Vi tittar på det, det har lite att göra med vårt skadeläge när det gäller honom, säger Hult.

I morgon ställs HV71 mot Malmö i Kinnarps Arena, matchen startar 19.00.

Läs mer om HV71>>>

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN