SPARKEN: HV71 kickar tränaren efter fiaskostarten

HV71 meddelar på söndagskvällen att man kickar tränaren efter fiaskostarten i SHL. Ny tränare blir den assisterande tränaren Stephan Lundh.
– Vi har inte fått ut det som vi förväntar oss av laget, säger HV71:s sportchef Johan Hult.

HV71 meddelar idag, söndag, att man kickar tränaren efter fiaskostarten. Johan Lindbom får lämna och meriterade tränaren Stephan Lundh tar över rodret. Till sin hjälp får Lundh Jonas Holmström som flyttas upp från J20.

– ”Lillis” är en av de mest rutinerade tränare vi har i SHL och har varit med i liknande situationer förr. Hans erfarenhet och förmåga att jobba med gruppen blir viktig i det läget vi är i. Jonas Holmström är en oerhört spännande tränare med en speciell blick för detaljer och taktik. Han kommer att jobba med vår offensiv både spelmässigt och på individbasis, säger HV71:s sportchef Johan Hult till klubbens hemsida.

Tung start

HV71 har inte fått ut det man vill av sin trupp och därför gör klubben förändringen i ledarstaben nu på söndagskvällen.

– Vi har inte fått ut det som vi förväntar oss av laget och i det läget vi befinner oss i är en förändring nödvändig. Johan har lagt ner sin själ i HV71 och är oerhört omtyckt av alla i föreningen, men just nu handlar det om att bryta ett mönster för att få in ny energi och nya ögon, säger Hult.

Läs mer om HV71>>>

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN