SDHL: Säsongen över för HV-målvakten

HV71 riskerar att få klara sig utan Sabina Eriksson. Turneringen i Trollhättan skadade målvakten sitt ena knä och nu befarar man en korsbandsskada och då är säsongen över.  

Sabina Eriksson skadade sitt ena knä under turneringen i Trollhättan veckan innan starten av SDHL. Nu befarar man att det rör sig om en korsbandsskada. Och då är säsongen över för Sabina Eriksson. HV71 väljer att skriva ett tremånaderskontrakt med Alba Gonzalo. Efter det utvärderar  man läget.

– Vi befarar en korsbandsskada på Sabina och då är tyvärr säsongen över för hennes del. Det gör att vi tar in Alba Gonzalo i laget och hon ansluter i dag. Till att börja med har vi skrivit ett tremånaderskontrakt med Gonzalo och efter det får vi utvärdera läget, säger HV:s general manager Peter Ekelund till klubbens hemsida.

Sabina bekräftar själv via sin Instagram att det handlar om en korsbandsskada.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

27 sekunder. 27 sekunder var det som återstod av matchen. 27 sekunder från den perfekta starten på säsongen. En säsong som skulle bli den bästa. En säsong som för min del redan tog slut innan den hann börja. Den där oövervinnerlig känslan som fanns där. En känsla som så snabbt övergick i en smärta. En smärta som säger till dig att ”nu är det kört”. Något är fel. Något är riktigt jävla fel. I samma stund spelas allt upp i huvudet. Varje uppoffring. Varje litet löpsteg. Varje liten droppe av svett som fallit denna sommar. Allt slit. 27 sekunder kan förändra allt. Igår kom beskedet. Främre korsbandet är av. Det är tungt. Det kommer vara tungt. Men jag ska tillbaka. Tillbaka till mina vita, gula och blåa vänner 💛💙 Tillbaka till min Jönköpingsfamilj. Starkare än någonsin. ”You can try but never stop me, this is what I’m made of” 🏒

Ett inlägg delat av S A B I N A E R I K S S O N (@ser1ksson)

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN