Uppgifter: SHL-profilen klar för mästarna

0
514
Foto: Bildbyrån

Robin Figren har varit en riktig publikfavorit i Frölunda, men det stod klart efter säsongen att han inte får förlängt. Nu har han hittat sin nya adress: Svenska mästarna HV71. Detta enligt MrMadhawk.

Robin Figren stod säsongen 2016/2017 för 21 poäng. Med hans slit och starka personlighet blev ”Figge” en stor publikfavorit i Scandinavium. Figren var dessutom i allra högsta grad delaktig till Frölundas SM-Guld 2016.

Tidigare har Robin spelat för Djurgården, Linköping och senast Frölunda i SHL. Nu är det alltså Jönköping och regerande svenska mästarna som ser ut att vara näst stopp för Figren. HV71 har nyligen tappat Christoffer Törngren till Färjestad och Pär Arlbrandt som lägger skridskorna på hyllan. Förutom Figren så ryktas också Karlskogas Victor Ejdsell och Rögles Sebastian Wännström in.

Är helt klar

Agenten bekräftar för Kvällsposten att han har skrivit på för en klubb, men om det är HV71 som är nya adressen väljer agenten Kalle Bodén att hålla hemligt.

– Jag kommer inte gå in på vilken klubb, men Robin är klar för en ny klubb. Allt är signat och klart, säger agenten Kalle Bodén till MrMadhawk.

– Jag kan väl säga att det handlar om en toppklubb i SHL. Men mer säger jag inte nu. Det blir upp till klubben att presentera honom, avslutar han.

Att gå mellan HV71 och Frölunda är något kontroversiellt. Dock ryktas Lias Andersson samt Adam Almqvist gå från HV till Frölunda, motsatta hållet till Robin Figren.

 

 

 

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

fem × tre =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.