OROANDE BESKED: Nyckelspelaren klev av skadad

0
1027
OROANDE BESKED: Nyckelspelaren klev av skadad
Foto: Bildbyrån
Ikväll var det äntligen dags för semifinal mellan grundserievinnarna HV71 och Djurgården. Under säsongen har bortalaget varit överlägsna mot allt motstånd de ställts mot, samtidigt är ett av de få lagen som lyckats besegra HV71 just Djurgården. Vilka skaffar sig fördel efter kvällens drabbning?

Äntligen var det dags för semifinal i SDHL. I en av kvällens två slutspelsmöten ställs Djurgården mot grundserievinnarna HV71. Men det var en olycklig situation i mitten på den första perioden som skulle bli fokus. Nyckelspelaren klev av som skadad efter att ha fallit till isen.

Nyckelspelaren klev av skadad

Djurgården fick i sin första semifinalmatch ta emot HV71 som kom på besök till Hovet. De första minuterna var till en början jämna lagen emellan, men när HV71 väl kommer igång med sitt spel är det få som lyckas stoppa dem. Genom Kaitlyn Tougas lyckades HV71 ta ledningen som spelades fram av landskvinnorna Kennedy Marchment och Danielle Stone.
Sedan var olyckan framme. I en närkamp skadar sig Anna Borgqvist olyckligt och ligger länge kvar på isen. När den meriterade forwarden tillsammans med hjälp från funktionärer lyckas ta sig av isen sitter hon länge med huvudet sänkt i båset. Efter ett tag tar sig Borgqvist med tunga steg ut till omklädningsrummet, även denna gång med stöd från funktionärer.

Anna Borgqvist återkom inte efter den första periodpausen och besked väntas komma om skadesituationen efter matchens slut.
HV71 leder med 4 – 1 efter två spelade perioder.

Kommentarer

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

4 + fyra =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.