Martin Thörnberg tillbaka på is efter bakslaget

Martin Thörnberg är tillbaka på is igen efter bakslaget och nu kan en comeback vara närmre än vad man trott för lagkaptenen. 

Det var nytt.se som först meddelade att HV71:s lagkapten är tillbaka på is efter bakslaget han tidigare fick efter underkroppsskadan som hållit honom större delan av säsongen. Thörnberg tränade körde för fullt i början av dagens träning men klev av vid spel fem mot fem.

– Jag försöker inte vara i vägen för mycket. Jag är med på de övningar som jag kan vara med på men står över fem mot fem-spelet eftersom jag inte vill ställa till något för våra formationer, förklarar han till nytt.se

Får se vad som händer

Att Thörnberg är tillbaka på isen förändrar inte beslutet kring skadan utan tidigare uppgifter gäller kring hans situation. Men han stänger samtidigt inte några dörrar för en comeback redan denna säsongen. Även om det fortfarande känns en bit bort för lagkaptenen.

– Jag försöker inte vara i vägen för mycket. Jag är med på de övningar som jag kan vara med på men står över fem mot fem-spelet eftersom jag inte vill ställa till något för våra formationer, förklarar han.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN