BEKRÄFTAT: Målvaktstalangen lånas ut av NHL-klubben

Under tisdagskvällen kom beskedet att HV71:s nyförvärv Felix Sandström har skrivit ett treårigt NHL-kontrakt. Han väntas dock bli kvar i HV71 nästa säsong, då han kommer att lånas ut av NHL-klubben.
– Han spelar i HV71 nästa säsong säger Sandströms agent till Hockeybladet.nu

Felix Sandström draftades av Philadelphia Flyers 2015 i tredjerundan. Nu har man valt att skriva rookie-avtal med målvakten, samtidigt som han lånas ut direkt. Flyers som äger rättigheterna till Sandström var tvungna till att skriva kontrakt med Sandström då rättigheterna går ut under sommaren. Sandström spelade totalt sett fyra matcher med HV71 under säsongen.

Stannar i HV71

Felix Sandström kommer att spela i HV71 näta år. Klubben har lyckats bra med sina målvakter de senaste säsongerna och det är en bra miljö att växa i för Felix Sandström.

– HV71 gör ett kanonjobb med sina målvakter. Han trivs i klubben och sen är det inte svårare än såhär att HV71 vill ha Sandström, Och Felix vill spela i HV71. Philadelphia vill samtidigt att Felix stannar i HV71. Felix spelar i HV71 nästa säsong inget snack om något annat avslutar Sandströms agent till Hockeybladet.nu

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN