Lyckobeskedet: Backarna tillbaka på torsdag

HV71 har fått klara sig utan Nils Andersson i början av den här säsongen som vi rapporterat om på Hockeybladet.nu tidigare. Nu verkar han vara redo för en comeback, precis som hans kollega.

Nils Andersson var en riktig prestigevärvning inför säsongen för HV71. Tyvärr åkte han på en hjärnskakning i en träningsmatch mot Örebro och har sedan dess inte kunnat varken träna eller spela match. Efter att ha gått hjärntrappan är han nu redo för matchning igen. Han har gått för fullt den senaste tiden och kommer att göra comeback i torsdagens match mot Djurgården enligt HV71s hemsida.

Ytterligare back tillbaka i spel

Även Markus Lauridsen har fått stå över matcher i SHL då han skadade sig i samband med matchen mot Luleå den 22 september. Men även han är nu tillbaka i speldugligt skick enligt HV71s sjukgymnast. Vad gäller Martin Thörnberg och David Gustafsson är båda fortfarande indisponibla dock.

– Både Markus och Nils har kunnat köra full träning med laget och är tillgängliga för spel igen. Vad gäller Martin Thörnberg och David Gustafsson är de inte redo för spel ännu, säger Andreas Frostemark, sjukgymnast i HV71 till hemsidan.

Lauridsen har hittills inte noterats för några poäng i HV-tröjan och snittar 14:23 i istid/match. Nils Andersson stod förra säsongen för 28 poäng på 47 matcher för Malmö Redhawks i SHL.

 

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN