LILLIS LUNDH: ”Spelet framför kassarna är betydligt bättre”

HV71 möter Skellefteå i Kinnarps Arena efter landslagsuppehållet. Laget har haft ett bra landslagsuppehåll rent träningsmässigt och ställer upp med full styrka till kvällens match.
-Alla är tillgängliga till kvällens match! De som varit borta är tillbaka, nu är de bara de långtidsskadade som saknas, säger Stephan ”Lillis” Lundh.

HV71 har under landslagsuppehållet kunnat träna på som vanligt och inte störts allt för mycket av spelare som varit iväg. Laget har blandat kvantitet med kvalitet och Stephan ”Lillis” Lundh berättar i HVTV om uppehållet men även läget inför kvällens match.

-Bra uppladdning har hunnit med att vila lite grann och fyllt på depåerna samt finslipa en hel del detaljer, så vi känner oss redo. Vi har spetsat till både anfalls samt försvarsspelet men även haft en hel pass i gymmet kombinerat med ispass.

”Skönt att kunna avsluta på sättet vi gjorde”

HV71 har seglat upp till en tredjeplats i tabellen. Laget i absoluta formtoppen och är endast bara två poäng bakom Luleå på förstaplatsen. Men det är en tajt tabell där endast ett fåtal mindre bra matcher kan kasta om läget fullständigt.

-Lättare att vakna upp och bara köra på det var skönt att kunna avsluta på det sättet vi avslutade. Det visar även på de saker vi tränat på att vi kan spets till det ytterligare, han fortsätter:

-En hel del tryck från axlarna försvinner när man tittar på tabellplaceringen. Men sen är man inte blind heller så man ser hur tajt det är och ett par dåliga matcher så ramlar man neråt igen, men vi strävar mot toppen.

Spelet framför kassarna har blivit bättre

HV71 jagar revansch och har slipat en hel del på detaljerna som saknades senast lagen möttes. Bland annat så har spelet framför kassarna blivit betydligt bättre, något som behövs för att störa Skellefteås målvakt.

-Revansch inför dagens match, vi gjorde en okej match senast utan att vara det där sista. Vi har blivit bättre i spelet framför mål, både att skymma deras målvakt men även framför vår egen i försvarszon. Skellefteå sätter tryck och har många bra spelare som driver på kassen hårt och de har en bra målvakt.

Alla är tillgängliga till dagens match och är pigga och glada! De som är borta är Thörnberg, Persson och Sandberg. Men det är ju killar som är långtidsskadade.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN