KLART: Klubbikonen lämnar HV71

Klubbikonen, tillika assisterande sportchefen, Johan Davidsson kommer efter säsong avsluta sin anställning hos HV71. Davidsson med imponerade 920 matcher för klubben vill satsa på en civil karriär.

För HV-supportrar är nog Johan Davidsson en av klubbens allra största ikoner genom tiderna. Få personligheter har betytt så mycket för samma klubb som Davidsson gjort för HV71. Men även klubben verkar ha varit lika viktig för honom.

”HV71 har betytt så oerhört mycket i mitt liv”

Trotjänaren påpekar hur mycket klubben har betytt för honom

– HV71 har betytt så oerhört mycket i mitt liv och jag är väldigt tacksam både för min spelarkarriär och mina år som assisterade sportchef. Det har varit många stunder av glädje, men också tuffa perioder som den vi är inne i nu, säger Davidsson till klubbens hemsida.

Men helt borta kommer han ändå inte vara. Han är nämligen ungdomsledare i klubben och kommer fortsatt synas i hockeykretsar i Jönköping.

Klubbens framtid

Vad Davidsson kommer göra i framtiden är ännu inte bestämt. Men att klubbens i hans hjärta har en tuff framtid tillmötes är ett som är säkert. HV71 ligger sist i tabellen och slåss för fullt för att komma rätt sida om strecket. Om Jönköpingslaget kommer spela i Sveriges högsta serie nästa säsong återstår och se. Men att HV-supportrarna har en nervös framtid framför sig kan vi räkna med.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

nio + 2 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN