KLART: Kinnarps Arena går i graven efter 20 år

Kinnarps Arena går i graven efter 20 år, avtalet löper ut och kommer inte att förnyas. Det skriver HV71 på sin hemsida under fredagen.
– Kinnarps AB gjorde det möjligt för HV71 att bygga sin egen arena, säger Agne Bengtsson, klubbdirektör i HV71.

Nu står det klart att Kinnarps Arena går i graven efter 20 år. Arenan kommer att få ett nytt namn från och med nästa säsong.

– Kinnarps AB gjorde det möjligt för HV71 att bygga sin egen arena till säsongen 00/01. Nu blir det en förändring när det gäller arenanamnet, men Kinnarps kommer fortsatt att vara en viktig partner till HV71, säger Agne Bengtsson, klubbdirektör i HV71 till klubbens hemsida och fortsätter:

– Arenan kommer att få ett nytt namn från och med nästa säsong. Vad det blir kommer vi att kommunicera efter sommaren. Inom kort kommer vi att plocka ned Kinnarps skyltar och rengöra fasaden innan det nya arenanamnet kommer upp. Jag vill samtidigt tacka Kinnarps för ett fint samarbete som varat i över 20 år och alla fantastiska ögonblick vi fått uppleva i Kinnarps Arena tillsammans.

Byggdes 2000

Kinnarps Arena byggdes 2000 på den plats där Rosenlundshallen stått sedan 1958. Den klassiska ishallen fick ge vika för multiarenan som fick sponsornamnet Kinnarps Arena.

Kinnarps kommer att fortsätta att sponsra HV71.

– Samarbetet med HV71 är viktigt för oss. När nu avtalet om arenanamnet går ut har vi dock valt att prioritera andra satsningar. Kinnarps kommer fortsätta vara en partner till HV71, säger Robert Petersson vd vid Kinnarps.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN