HV71: Stjärnan stannar i Jönköping

New York Rangers stjärnan Lias Andersson stannar i HV71. Detta meddelade klubben på sin hemsida under fredagen. – Han visade direkt när han kom till oss vilka kvaliteter han har.

Stjärnan Lias Andersson stannar i HV71 även den kommande säsongen. Han kom redan under slutet av förra säsongen och spelade 15 matcher med Smålandsklubben.

– Jag vill tacka Rangers för att de förstår min situation och min önskan om att spela i HV71. Jag hittade tillbaka till det spelet jag vill spela i slutet av förra säsongen och ser fram emot en fortsättning i HV71. Under åren i HV71 och Jönköping har jag skaffat mig många bra minnen och positiva känslor som jag ska bygga vidare på när vi återsamlas i slutet av juli, säger Lias Andersson till HV71:s hemsida.

Fostrad i Kungälv

Förutom moderklubben Kungälv, en halv säsong i Frölunda och massvis med utlandsspel har Lias varit HV71 trogen. Detta blir den femte säsongen med Jönköpingsklubben. Han har över 100 matcher i SHL, 66 i NHL och ett VM 2018 där det slutade med guld.

– Han visade direkt när han kom till oss vilka kvaliteter han har. Både med sitt hockeykunnande, men också med sin inställning som smittar av sig på hela laget. Vi har sedan förra säsongen tog slut haft en bra dialog med New York Rangers, Lias och hans agent om en fortsättning hos oss och vi är naturligtvis väldigt glada nu när det är klart, säger sportchefen Johan Hult.

Läs mer om HV71 här >>>

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN