Uppgifter: HV71 kan gå miste om succémannen

0
2453
Foto: Bildbyrån.

Det mesta har pekat på att genombrottsmannen, Victor Ejdsell, ska representera HV71 nästa säsong. Men nu utesluter han inte att det kan bli spel i Nordamerika redan till kommande säsong.

Han gjorde stor succé med BIK Karlskoga och vann HockeyAllsvenskans poängliga den gångna säsongen. Succén ledde till att NHL-klubben Nashville Predators skrev kontrakt med Ejdsell. Därefter presenterades han som klar på lån för HV71, men redan nu kan stjärnvärvningen vara förlorad för mästarklubben.

Utesluter inte spel i NHL

I en intervju med Admirals Roundtable (Nashvilles farmalag Milwaukees hemsida) berättar Victor Ejdsell att han inte utesluter spel i Nordamerika redan kommande säsong.

– Det är inte 100 procent säkert än. Vi får se, säger han till lagets hemsida om på frågan om vart han kommer ska spela kommande säsong.

HV71 räknar med Ejdsell

Ejdsell befinner sig just nu för tillfället på Nashvilles utvecklingscamp och HV71:s sportchef Johan Hult räknar med 22-åringen nästa säsong.

– Alla indikationer som vi har fått säger att han ska vara här. Sedan ligger det NHL-avtal i grund och botten men de har inte uttalat något annat till oss, säger Hult till Sport JKPG.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 − 5 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.