Guldhjälten tillbaka i HV71

Efter skador på Martin Thörnberg och David Gustafsson som båda blir borta i åtta veckor. Så skriver HV71 korttidskontrakt med Andreas Falk som återvänder till klubben som han spelat för i sex år.
– Jag är otroligt glad och tacksam över att få representera HV71 igen. Det är en klubb som står mig varmt om hjärtat säger han till HV71.se

HV71 har skadebekymmer på forwardssidan. Både Martin Thörnberg och David Gustafsson blir borta i åtta veckor. Nu agerar sportchef Johan Hult som skrivit kontrakt med Andreas Falk som spelat för HV71 i sex år. Kontraktet är skrivet fram till den 11 oktober. Men man stänger inte dörren för en fortsättning i HV71 för Falk.

– Andreas är en spelare som är värdefull både på och utanför isen och vi är väldigt tacksamma över denna lösningen. I dagsläget är kontraktet skrivet tills 11 oktober och efter det får vi utvärdera läget, säger Johan Hult, till Klubbens hemsida.

Dubbla SM-guld med HV71

Andreas Falk spelade senast i Luleå där han inte fick något förnyat kontrakt. Han lämnade 2012 för spel i Tyskland och Köln. Nu är han tillbaka i HV71 och han säger följande om att återigen få chansen att spela för klubben:

-Att få återvända till HV är väl en liten dröm som har gått i uppfyllelse. Det har varit snabba ryck sedan i går, säger han i intervju med jp.se

 

 

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN