Filip Sandberg återvänder till HV71

Nu står det klart Filip Sandberg återvänder till SHL och HV71 efter att han brutit kontraktet med San José Sharks. Nu meddelar San José Barracuda på sin hemsida att Sandberg återvänder för spel i SHL. Hockeybladet nådde HV71:s sportchef Johan Hult om uppgifterna.
-Han är klar och vi har dessutom valt att förlänga hans avtal med ytterligare två år, säger Johan Hult till Hockeybladet.nu

Filip Sandberg förlängde i februari 2017 sitt kontrakt med HV med ytterligare två år, det innebär att han tillhör Jönköpingsklubben om han återvänder för spel i Europa. Sandberg som var uppsatt på unconditional waivers, vilket betyder att han är fri att återvända till Europa om ingen annan plockar över hans kontrakt inom tidsramen. Tiden gick ut och ingen annan klubb plockade över hans kontrakt och nu är en återkomst i HV71 klar för Sandberg.

-Han återvänder till oss och vi har dessutom förlängt hans avtal med två år. Han landar i Sverige på söndag och räknas göra comeback i matchen mot Brynäs säger HV71:s sportchef Johan Hult till Hockeybladet.nu

Kontrakt med HV71

San José Barracuda meddelade tidigare på sin sajt att Filip Sandberg väljer att flytta tillbaka till Sverige och för spel i SHL. Detta betyder att det kommer bli spel i HV71 för Filip Sandberg fram till 2021 då HV71 som dessutom valt att förlänga hans avtal med ytterligare två år. Sandberg har sedan tidigare avtal även över nästa år och nu blir det alltså spel i HV71 fram till 2021.

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN