Figren om matchen mot Axelsson: ”Kommer hålla på och käfta där ute”

Seriefinal mot Färjestad väntar närmast för HV71 och Robin Figren. Det är inte vilken match som helst för Robin Figren. Han möter ”Twitter-polaren” Dick Axelsson.
– Jag vet ju att han kommer hålla på och käfta där ute, säger Robin Figren. 

Färjestad kommer till matchen med ett lysande självförtroende efter att ha vunnit mot Djurgården senast. Det innebär att man har tagit poäng i alla åtta matcher man har spelat. Hemmalaget HV71 kommer närmast från en blytung seger mot topptippade Frölunda.

Efter en tre matchers lång turné kommer man hem till Kinnarps Arena igen och det är inte vilken match som helst. Det är seriefinal och matchen i matchen mellan ”Twitter-polarna” Robin Figren och Dick Axelsson.

”Man får försöka koppla på skygglapparna”

Figren ser fram emot matchen och passar samtidigt på att skicka en gliring till Axelsson

– Det blir väl kul. Jag vet tyvärr när pucken släpps att det blir som vilken annan match som helst, men jag vet ju att han kommer hålla på och käfta där ute på blålinjen. Man får försöka koppla på skygglapparna och försöka koppla bort att det är ett troll där på andra sidan, säger han med ett leende till HVTV. 

Noterbart är att Färjestad är seriens mest utvisade lag. 89 minuter har fått synas på botbänken. HV71 har imponerat i boxplay, man har ännu inte släppt in något mål i spelformen hemma i Kinnarps Arena.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN