COMEBACK: Guldhjälten väntas i derbymötet

0
260
COMEBACK: Guldhjälten väntas i derbymötet
Foto: Bildbyrån
Den skandalomsusade spelaren bekräftades återvända till forna klubben i början på veckan. Det var länge oklart exakt när den forne guldhjälten skulle ansluta till laguppställningen. Inför derbymötet ikväll ger klubben nu ett kryptiskt svar. Allt talar med andra ord för att det är ikväll som han gör comeback i laget. 

Han lämnade NHL och New York Rangers i julas. Det såg länge oklart ut var den omtalade svensken skulle ta vägen innan det tillkännagavs att den forne NHL-spelaren lånas ut från New York Rangers till sitt forna guldlag. Det kryptiska meddelandet på klubbens sociala medier talar nu för att ikväll blir en efterlängtad comeback. De spekuleras nu om guldhjälten väntas i delta i derbymötet ikväll.

Guldhjälten väntas i derbymötet

Lias Andersson, guldhjälte för HV71 under säsongen 2016/17 bekräftades återvända till klubben i början på veckan. Klubben kunde inte bekräfta exakt när han skulle ansluta till klubben men i och med kvällens tillkännagivande kan HV-fansen anta att det är just i debrymötet mot Växjö som Lias åter igen bär HV-tröjan under officiell match. Inte nog med att det är derbymöte som står på kartan, det är dessutom supportergruppen North Bank Supporters femtonde födelsedag.

Texten uppdateras 

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

sjutton + sex =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.