BOMBEN: Storstjärnan nära HV71

0
20080
Foto: Bildbyrån
HV71 kan vara nära en riktig supervärvning inför kommande säsong. Patrik Berglund öppnar för comeback, enligt Sportbladet. Uppgifter till Hockeybladet säger att HV71 blir ny klubbadress för Patrik Berglund.

Patrik Berglund valde att bryta kontraktet med Buffalo Sabres och gå miste om mångmiljonbelopp. Anledningen var bland annat att han mådde såpass psykiskt dåligt rent personligt att det inte fanns någon annan utväg. Han valde att flytta hem till Västerås för att kunna vara nära vänner och familj. Nu mår Patrik Berglund bättre igen och han öppnar upp för en comeback.

Västerås Trashers

Sedan flytten tillbaka till Västerås så har Patrik Berglund spelat ishockey med vänner i Västerås Trashers. Mest för att hålla igång kroppen och träningen under tiden han tänkt över situationen och framtiden. Rykten har placerat honom i Örebro till kommande säsong, vilket han till Aftonbladet dementerade.

– Vet inte varför rykten är ute om mig att jag ska spela i Örebro nästa år. Det är inte sant, säger Berglund.

Berglund uppges vara överens med HV71

HV71 har hämtat flera spelare och ledare med anknyting till Västeråstrakten genom tiderna, inte minst är sportchefen Johan Hult från Surahammar, förre HV-tränaren Per Mårts har nära anknytning till Västerås likt William Karlsson. Nu säger flera av varandra oberoende källor säger till Hockeybladet att HV71 blir den nya klubbadressen för Patrik Berglund kommande säsong.

– Patrik Berglund och HV71 ska fört samtal med varandra under en längre tid och ska sedan en månads tid vara överens om ett kontrakt med HV71 till kommande säsong, säger en källa till Hockeybladet.

HV71 är med detta nära att landa en riktig stjärnvärvning i Patrik Berglund som har över 700 NHL-matcher på kontot.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

tre × 5 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.